Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Düzlükında spesiyalist ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör şeşna kızılınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin kapısının hariçya namuslu açılması gerekir. Kaldırıma selim açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlamlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size marifet verecektir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş muamelei bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun Yangın Merdiveni Kapısı vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Binalarda belli başlı standartlarda ülke alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun taşlıkndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Report this wiki page